A honlap zavartalan működése érdekében Mozilla Firefox vagy Google Chrome böngésző használatát ajánljuk!

A honlap teljes tartalma (szöveg és fotó) a www.pestirajziskola.hu szellemi tulajdonát képezi, azok engedély nélküli másolása illetve megjelenítése más oldalakon szerzői jogokat sért és feljelentést von maga után!

NE VÁSÁROLJ KUTYÁT, HANEM FOGADJ ÖRÖKBE!Szeretettel köszöntünk!

 

A Pesti Rajziskola célja, hogy minél több emberrel megismertessük és megszerettessük a rajzolást, festést valamint szeretnénk kreatív önkifejezésre is késztetni tanulóinkat. Szeretnénk bebizonyítani, hogy a rajzolás örömét mindenki megtapasztalhatja a saját maga által átélt sikerélmény segítségével.


Tapasztalatból tudom, hogy nincsenek úgynevezett „reménytelen esetek”, mindenki meg tud tanulni rajzolni és ezt sosem késő elkezdeni. Nem kell született tehetségnek lenni ahhoz, hogy csodaszép képeket alkossunk. Kitartással, türelemmel és szorgalommal bárki elérheti a maga elé kitűzött célt, melyhez az iskolánkban tanító jól felkészült tanárok segítenek hozzá.

                                                                 

 
Iskolánk jól megközelíthető helyen budán helyezkedik el, ahol egy minden igényt kielégítően felszerelt 60 nm-es, tágas oktatóteremben szerteágazó tanulásra van lehetőség 13-100 éves korig.

Foglalkozásainkon folyamatosan van modell!

Természetesen jó időben a szabadban is lehetnek foglalkozások, és nyári táborokat is szervezünk minden évben.  Ezen kívül évről évre kiállításokat szervezünk tanulóink munkáiból.

 

              

 

Csatlakozhatsz szabad alkotó műhelyünkhöz, ahol teljesen hobbi szinten rajzolhatsz és festhetsz a saját örömödre szakértő tanárok segítségével, ha pedig komolyabban is érdekel a rajzolás, akkor klasszikus rajztanulási módszerrel is állunk rendelkezésedre. Megtanítunk szénnel, festékkel és különböző technikákkal alkotni, élő dolgokat rajzolni és festeni. Tematikusan haladva a kockológiától a csendéleten át a portrétól az akt rajzolásáig bármit megtanulhatsz. Jelenleg heti 2 alkalommal vehetsz részt foglalkozáson, melyhez egész évben bármikor csatlakozhatsz 14 éves kortól akár 100 éves korig, ne izgulj ha teljesen kezdő is vagy!

 

Mi HOZZÁD igazodunk, a TE szintedtől a TE tempódban tudsz haladni személyre szabott profi segítséggel!


Ha tanulmányaid úgy kívánják, hogy szükséged van a rajzra, itt felvételi előkészítésen is részt tudsz venni, legyen szó középiskolai, főiskolai vagy egyetemi szintről. Ha szükséges a tanulmányaidhoz a művészettörténet, vagy egyszerűen csak érdekel ez a téma, úgy művészettörténeti előadással is állunk rendelkezésedre iskolánkban.

                                                         


Itt mindenki megtalálja a maga vagy gyermeke számára legmegfelelőbb képzési formát és tempót, akár kezdő, akár haladó, akár hobbi szinten, mi szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.